Υλικά
4 αυγά
12 ατζούγιες
1/3 φλιτζ.τσαγιού βιτάμ
μαγιονέζα
φύλλα μαρουλιού
Εκτέλεση:
Βράζουμετα αυγά,τα κόβουμε στη μέση και αφαιρούμε τα κροκάδια.Καθαρίζουμε και πλένουμε τις αντζούγιες.Τις λιώνουμε μαζί με τα κροκάδια,προσθέτουμε το βιτάμ,δουλεύουμε το μείγμα και το πέρνουμε απο λεπτή σήτα.Γεμίζετε με αυτό τα ασπράδια.Βάζετε σε πιατέλα μερικά φύλλα απο καρδιά μαρουλιού και τοποθετούμε πάνω τα γεμιστά αυγά.Τα σκεπάζουμε με μαγιονέζα και τα γαρνίρουμε με κάππαρη.
Καλή επιτυχία!!!
Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010
Αυγά γεμιστά με αντζούγιες
10:27 π.μ.
Rinoula
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου