Παρασκευή, 5 Νοεμβρίου 2010

Ρολό με ζαμπόν και τυρί

Υλικά:

6 μεγάλες φέτες ζαμπόν
1/2 φλιτζ.τσαγιού βούτιρο
150 γρ. ροκφόρ
2 αυγά βρασμένα

Εκτέλεση:
Κόβουμε τις φέτες του ζαμπόν στη μέση.Δουλεύουμε το βούτυρο,το τυρί και τα κροκάδια απο τα αυγά.Απλώνουμε απο το μείγμα ένα λεπτό στρώμα πάνω σε κάθε μισή φέτα ζαμπόν και τυλίγουμε σε ρολό.
Καλή επιτυχία!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

HIYA HOW ARE U ?

unknown είπε...

ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΤΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΤΕΧΝΗ
ΣΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΙΕΚ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ &
ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε πως ο Τομέας Επισιτισμού & Τουρισμού του ΙΕΚ ΞΥΝΗ, του κορυφαίου ΙΕΚ στον ΠΕΙΡΑΙΑ, προσφέρει διετή προγράμματα σπουδών που οδηγούν στην απόκτηση κρατικού πτυχίου για την ειδικότητα :

• ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ


Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνείστε τώρα

Αθήνα : Πατησίων 31 ,Tηλ.: +30 210 5279500

Πειραιάς : Φίλωνος 39 , Τηλ.: +30 210 4120714, 210 4221141

Γλυφάδα : Λ.Βουλιαγμένης 67 & Αχιλλέως 31,Τηλ.: +30 210 9640117, 210 9644740

Θεσσαλονίκη : Βαλαωρίτου 9 ,Τηλ.: +30 2310 541085, 2310 533255




ΙΕΚ ΞΥΝΗ – ΣΥΜΒΟΛΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

www.iekxini.edu.gr – infoiek@xinis.com

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More