Υλικά:
6 μεγάλες φέτες ζαμπόν
1/2 φλιτζ.τσαγιού βούτιρο
150 γρ. ροκφόρ
2 αυγά βρασμένα
Εκτέλεση:
Κόβουμε τις φέτες του ζαμπόν στη μέση.Δουλεύουμε το βούτυρο,το τυρί και τα κροκάδια απο τα αυγά.Απλώνουμε απο το μείγμα ένα λεπτό στρώμα πάνω σε κάθε μισή φέτα ζαμπόν και τυλίγουμε σε ρολό.
Καλή επιτυχία!!!
Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010
Ρολό με ζαμπόν και τυρί
10:32 π.μ.
Rinoula
2 σχόλια:
HIYA HOW ARE U ?
ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΤΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΤΕΧΝΗ
ΣΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΙΕΚ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ &
ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε πως ο Τομέας Επισιτισμού & Τουρισμού του ΙΕΚ ΞΥΝΗ, του κορυφαίου ΙΕΚ στον ΠΕΙΡΑΙΑ, προσφέρει διετή προγράμματα σπουδών που οδηγούν στην απόκτηση κρατικού πτυχίου για την ειδικότητα :
• ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ
Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνείστε τώρα
Αθήνα : Πατησίων 31 ,Tηλ.: +30 210 5279500
Πειραιάς : Φίλωνος 39 , Τηλ.: +30 210 4120714, 210 4221141
Γλυφάδα : Λ.Βουλιαγμένης 67 & Αχιλλέως 31,Τηλ.: +30 210 9640117, 210 9644740
Θεσσαλονίκη : Βαλαωρίτου 9 ,Τηλ.: +30 2310 541085, 2310 533255
ΙΕΚ ΞΥΝΗ – ΣΥΜΒΟΛΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ
www.iekxini.edu.gr – infoiek@xinis.com
Δημοσίευση σχολίου