Υλικά:
6 αυγά βραστά
1 φλιτ.τσαγιού καβουρόψυχα,τόνο ή γαρίδες
αλάτι,πιπέρι
μουστάρδα
λεμόνι
μαφιονέζα
Εκτέλεση:
Κόβουμε τα αυγά στην μέση οριζοντίως και αφαιρούμε τα κροκάδια.
Τα λιώνουμε και προσθέτουμε την καβουρόψυχα ή τον τόνο ή τις γαρίδες(ψιλοκομμένα).
Προσθέτουμε επίσης αλάτι,πιπέρι,μουστάρδα και 4-5 κουταλιές σούπας μαγιονέζα.Γεμίζουμε τα ασπράδια.Βάζουμε σε μια πιατέλα φ΄θλλα μαρουλιού,ντομάτες ραπανάκια και τοποθετούμε πάνω τα γεμιστά αυγά.
Καλή επιτυχία!!!
Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010
Aυγά γεμιστά
10:21 π.μ.
Rinoula
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου