Πέμπτη, 9 Σεπτεμβρίου 2010

Μοσχαράκι γιουβέτσι με χυλοπίτες


Νέος ανανεωμένος ιστότοπος

Καλώς ήρθατε στο fagopoti μετά από πολύ καιρό απουσίας επιστρέφουμε ανανεωμένοι σε νέα ιστοσελίδα με εύκολες , γρήγορες και ανανεωμένες συνταγές .
Επισκεφτείτε το http://greatcakerecipes.blogspot.gr/ και πείτε μας την γνώμη σας !
Σας ευχαριστούμε πολύ!

Welcome at fagopoti , after a long period of absence we are making a dynamic come back with our new website
http://greatcakerecipes.blogspot.com/ where you can find improved recipes wich are easy , fast and fun
to realize !
Thanks a lot !


Υλικά:

• 800 γρ. νουά μοσχαρίσιο
• 200 γρ. χυλοπίτες
• 1 τμχ κρεμμύδι
• 500 γρ σάλτσα τομάτας
• 1/2 λίτρο νερό
• 100 ml ελαιόλαδο
• αλάτι ψιλό
• μαύρο τριμμένο πιπέρι
• κεφαλοτύρι τριμμένο

Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι. Ξεπλένουμε το κρέας και σε μία βαθιά κατσαρόλα το σοτάρουμε με ελαιόλαδο. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και ανακατεύουμε μέχρι να ροδίσουν τα υλικά μας. Ρίχνουμε την τομάτα και το νερό. Βράζουμε για 1 ½ ώρα με καπάκι. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τις χυλοπίτες ανακατεύοντας συνεχώς. Αφήστε το λίγο να κρυώσει πριν σερβίρετε.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More