Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Μοσχαράκι γιουβέτσι με χυλοπίτες


Νέος ανανεωμένος ιστότοπος

Καλώς ήρθατε στο fagopoti μετά από πολύ καιρό απουσίας επιστρέφουμε ανανεωμένοι σε νέα ιστοσελίδα με εύκολες , γρήγορες και ανανεωμένες συνταγές .
Επισκεφτείτε το http://greatcakerecipes.blogspot.gr/ και πείτε μας την γνώμη σας !
Σας ευχαριστούμε πολύ!

Welcome at fagopoti , after a long period of absence we are making a dynamic come back with our new website
http://greatcakerecipes.blogspot.com/ where you can find improved recipes wich are easy , fast and fun
to realize !
Thanks a lot !


Υλικά:

• 800 γρ. νουά μοσχαρίσιο
• 200 γρ. χυλοπίτες
• 1 τμχ κρεμμύδι
• 500 γρ σάλτσα τομάτας
• 1/2 λίτρο νερό
• 100 ml ελαιόλαδο
• αλάτι ψιλό
• μαύρο τριμμένο πιπέρι
• κεφαλοτύρι τριμμένο

Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι. Ξεπλένουμε το κρέας και σε μία βαθιά κατσαρόλα το σοτάρουμε με ελαιόλαδο. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και ανακατεύουμε μέχρι να ροδίσουν τα υλικά μας. Ρίχνουμε την τομάτα και το νερό. Βράζουμε για 1 ½ ώρα με καπάκι. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τις χυλοπίτες ανακατεύοντας συνεχώς. Αφήστε το λίγο να κρυώσει πριν σερβίρετε.

Γαρίδες Σαγανάκι

Υλικά
• 1 πακ γαρίδες
• 1 πακ τομάτες αποφλοιωμένες
• 60 ml ελαιόλαδο
• 250 g κεφαλογραβιέρα
• 1 κτγ ρίγανη
• 2 σκελίδες σκόρδο
• αλάτι ψιλό
• πιπέρι τριμμένο

Εκτέλεση
Ξεπλένουμε καλά τις γαρίδες και τις στεγνώνουμε σε απορροφητικό χαρτί. Καθαρίζουμε και κόβουμε σε μικρούς κύβους την κεφαλογραβιέρα. Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε με ελαιόλαδο τις γαρίδες μέχρι να ροδίσουν και καρυκεύουμε με αλάτι, πιπέρι και σκόρδο. Μαγειρεύουμε για 6’ περίπου ανακατεύοντας καλά, προσθέτουμε τις αποφλοιωμένες τομάτες και χαμηλώνουμε την θερμοκρασία στο μισό. Μόλις αρχίσει και δένει η σάλτσα, προσθέτουμε τη ρίγανη και τοποθετούμε σε πήλινο ή πυρίμαχο σκεύος. Πασπαλίζουμε με κύβους τυριού και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 220ºC για 6 λεπτά.

Καλή σας όρεξη!!

Μους γιαούρτι με ανανά και ακτινίδιο




Νέος ανανεωμένος ιστότοπος

Καλώς ήρθατε στο fagopoti μετά από πολύ καιρό απουσίας επιστρέφουμε ανανεωμένοι σε νέα ιστοσελίδα με εύκολες , γρήγορες και ανανεωμένες συνταγές .
Επισκεφτείτε το http://greatcakerecipes.blogspot.gr/ και πείτε μας την γνώμη σας !
Σας ευχαριστούμε πολύ!

Welcome at fagopoti , after a long period of absence we are making a dynamic come back with our new website
http://greatcakerecipes.blogspot.com/ where you can find improved recipes wich are easy , fast and fun
to realize !
Thanks a lot !




Υλικά:
• 400 g γιαούρτι πλήρες
• 200 ml κρέμα γάλακτος
• 50 g ζάχαρη
• 200 g ανανάς σε κονσέρβα
• 2 τεμάχια ακτινίδιο

Εκτέλεση
Σε κάδο μίξερ χτυπάμε σε σαντιγύ την κρέμα με τη ζάχαρη. Μόλις ετοιμαστεί, προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε καλά. Φορμάρουμε σε γυάλινα μπολ και τα βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα. Καθαρίζουμε τα ακτινίδια σε ροδέλες. Μόλις σερβίρουμε, γαρνίρουμε με ροδέλες ανανά και ακτινίδιο

Eύκολο Σουφλέ σοκολάτας !!


Νέος ανανεωμένος ιστότοπος

Καλώς ήρθατε στο fagopoti μετά από πολύ καιρό απουσίας επιστρέφουμε ανανεωμένοι σε νέα ιστοσελίδα με εύκολες , γρήγορες και ανανεωμένες συνταγές .
Επισκεφτείτε το http://greatcakerecipes.blogspot.gr/ και πείτε μας την γνώμη σας !
Σας ευχαριστούμε πολύ!

Welcome at fagopoti , after a long period of absence we are making a dynamic come back with our new website
http://greatcakerecipes.blogspot.com/ where you can find improved recipes wich are easy , fast and fun
to realize !
Thanks a lot !


Υλικά:

• 500 γρ. κουβερτούρα
• 8 αυγά
• 200 γρ. βούτυρο
• 300 γρ. αλεύρι
• 500 γρ. ζάχαρη


Εκτέλεση
Λιώνουμε τη σοκολάτα μαζί με το βούτυρο σε μπεν μαρί. Μόλις λιώσουν τα ανακατεύουμε και με τα υπόλοιπα υλικά. Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε τα φορμάκια μας. Τα γεμίζουμε, κατά τα τρία τέταρτα, με το μείγμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς C, περίπου 10 λεπτά. Τα αφήνουμε να κρυώσουν λίγο και τα σερβίρουμε.

Πρόταση σερβιρίσματος: Τα σερβίρουμε με μια μπάλα παγωτό βανίλια.
Καλή σας όρεξη!

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More