Υλικά:
1 τρίγωνο τυρι ροκφόρ
1 κ.γ. βούτιρο
λίγα αγγουράκια τρουσί
κάπαρη
Εκτέλεση:
Λιώνουμε με ένα πιρούνι το ροκφόρ και τι δουλεύουμε με λίγο βούτιρο μέχρι να γίνει σαν κρέμα.Αλείφουμε την επιφάνεια του ψωμιού ή του κράκερ (ότι επιθυμήτε) και γαρνίρουμε στο κέντρο με μια φετόυλα απο αγγουράκι τουρσί και κάπαρη.
Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010
Καναπεδάκι με ροκφόρ
10:28 μ.μ.
Rinoula
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου