Σάββατο, 31 Ιουλίου 2010

Γκλάσο Ασπρο

Υλικά:


  • 2 φλιτζάνια του τσαγιού ζάχαρη άχνη
  • 2-3 κουταλιές σούπας ζεστό νερό ή γάλα
  • 1 βανίλια
Εκτέλεση:

Κοσκινίζουμε την ζάχαρη και την ρίχνουμε μέσα στο νερό ή στο γάλα και προσθέτου
με την βανίλια , το ανακατεύουμε καλά εώς ότου γίνει γκλάσο λείο . Προσθέτουμε
αν χρειαστεί λίγο ακόμα νερό ή γάλα . Πρέπει να γίνει σαν πυκνόρρευστη κρέμα .
Αυτό το γκλάσο είναι κατάλληλο για μπισκοτάκια και τσουρέκια .
Καλή επιτυχία !!!

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More