Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Aυγά γεμιστά

Υλικά:

6 αυγά βραστά
1 φλιτ.τσαγιού καβουρόψυχα,τόνο ή γαρίδες
αλάτι,πιπέρι
μουστάρδα
λεμόνι
μαφιονέζα

Εκτέλεση:

Κόβουμε τα αυγά στην μέση οριζοντίως και αφαιρούμε τα κροκάδια.
Τα λιώνουμε και προσθέτουμε την καβουρόψυχα ή τον τόνο ή τις γαρίδες(ψιλοκομμένα).
Προσθέτουμε επίσης αλάτι,πιπέρι,μουστάρδα και 4-5 κουταλιές σούπας μαγιονέζα.Γεμίζουμε τα ασπράδια.Βάζουμε σε μια πιατέλα φ΄θλλα μαρουλιού,ντομάτες ραπανάκια και τοποθετούμε πάνω τα γεμιστά αυγά.
Καλή επιτυχία!!!

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More