Παρασκευή, 2 Ιουλίου 2010

Λαχταριστα Μπιφτεκια

Υλικά:

500γρ κιμά ανάμεικτο
1 κρεμμίδι μέτριο ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο
150γρ ψίχα ψωμιού
πιπέρι-αλάτι-κύμινο
λίγο μαιντανό
1 αυγό


Εκτέλεση:

Ανακατέψτε τον κιμά με το κρεμμίδι,το σκόρδο,την ψίχα ψωμιού,το αυγό,τον μαιντανό,αλάτι,πιπέρι,κύμινο.
Πλάστε τον κιμά σε μπάλες και βάλτε το λάδι να κάψει και ρίχτε τα μπιφτέκια μέσα.
Μόλις πάρουν χρώμα χαμηλώστε την φωτιά για να ψηθούν και απο μέσα.
Αλλιώς αν θέλετε τα βάζετε σε ένα ταψί με λίγο λαδάκι και λίγο νερακι στους 180 βαθμούς για μισή ώρα περίπου.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More